1. Pirmiausia įdarui skirtus ingredientus išsukite kartu iki vientisumo, supilkite lydytą šokoladą bei gerai išsukite. Gausite tirštą klampią masę (nuotrauka pateikta žemiau).
2. Tuomet imkite vaflį, dėkite ant maistinės plėvėlės ant jo tolygiai sutepkite puse įdaro.
3. Tada tepkite vienodo storo sluoksniu iki pat krašto. Dėkite antrą vaflį, lengvai paspauskite bei sutepkite likusį kremą. Užklokite likusiu vafliu.
4. Gerai susukite į maistinę plėvelę, dėkite ant lentelės ir prispauskite lengvai kita lentele. Palikite kambario temperatūroje maždaug 5 valandoms.
5. Pastovėjusį vaflį supjaustykites norimo dydžio gabaliukais. Nuo gabaliukų nupurtykite trupinukus bei kremo likučius.
6. Šokoladą išlydykite ant garų vonelės, sumaišykite su aliejumi. Šakutės pagalba įmerkite saldainį, nulašinkite šokolado perteklių bei dėkite ant kepimo popieriaus.
7. Dėkite saldainius maždaug 60 minučių į šaldytuvą. Lepinkitės!