Šis obuolių pyragas gaunasi tikrai labai gardus ir manau pelnytai net keletą kartų valgytojų buvo pavadintas prabangiu tortu. Pyragą itin papuošia savaime atsirandančios "ašarėlės", kurios valgant pyragą labai gražiai tįsta. Saldus bei purus it debesėlis viršutinis sluoksnis sudaro itin gerą kontrastą su rūgštesniais obuoliais (šiam pyragui visada naudoju antaninius). Bet kas labiausiai man jame patinka, tai, kad reikia minimaliai pastangų ir produktų reikalaujanti darbo eiga ir fantastiškas galutinis rezultatas.
Šis pyragas tikrai nėra skirtas didelių saldumų mėgėjams (bet visada galite užbarstyti papildomą normą cukraus).
Rūta
Atsakyti
Janina Riukiene
Atsakyti
Marija
Atsakyti
Renata
Raminta
Atsakyti
Miglė
Atsakyti
Dalia
Atsakyti