1. Pirmiausia atšildome šaldytą sluoksniuotą tešlą. Tuomet svogūnus supjaustome nestorais griežinėliais bei su 2 čiobrelių šakelėmis, šalavijų lapeliu kepiname maždaug 8 minutes įkaitintuose riebaluose, vis pamaišome. Išimame čiobrelius, šalaviją. Svogūnus pabarstome miltais bei išmaišome. Smarkiai maišydami supilame į juos karštą sultinį bei ant silpnos ugnies viriname maždaug 40 minučių. Dažnai pamaišome. Į pabaigą sriubą pasūdome, pagardiname pipirais bei paviriname dar kelias minutes ant stiprios ugnies, kol ji sutirštės.
2. Tada suberiame sūrį, išmaišome bei sukrėčiame į karščiui atsparius indelius. Iš sluoksniuotos tešlos padarome dangtelius bei jais užspaudžiame indelius. Pašauname juos į vidutinio karštumo orkaitę bei kepame, kol dangteliai gražiai išsipūs. Sriubą į stalą patiekiame iš karto. Tikras gardumėlis!