1. Pirmiausia į pakaitintą puode aliejų suberiame stambiai pjaustytus svogūnus ir morkas. Apkepiname daržoves.
2. Tuomet sudėkite supjaustytą vištieną ir kartu pakepiname su daržovėmis.
Reklama
3. Įpilame vandens tiek, kad apsemtų daržoves, pasūdome ir užverdame.
4. Po to sudedame stambiai pjaustytas bulves. Paverdame maždaug 10 minučių ir sudedame stambiai supjaustytą brokolį. Verdame ant vidutinės kaitros, kol išverda daržovės.
5. Suberiame pagal savo skonį maltą papriką, krapus, pipirų ir druskos, jeigu reikia.
6. Sutriname brokolių sriubą trintuvu. Supilame grietinėlę ir viską išmaišome. Sriubos tirštumą galima reguliuoti papildomai įpilant grietinėlės arba virinto vandens.
7. Patiekiant, jeigu norisi, sriubą galima pagardinti česnakiniais duonos traškučiais. Skanaus!