Trinta kreminė pomidorų sriuba – tai šilkinės tekstūros ir puikaus skonio patiekalas, kuris sujungia sultingų, prinokusių pomidorų gaivą su švelniu kremiškumu. Kiekvienas šaukštas alsuoja natūraliais vasaros skoniais, kuriuos sustiprina aromatingi prieskoniai ir lengvas česnako dvelksmas. Ši sriuba yra ne tik gaivinanti, bet ir šildanti, puikiai tinkanti tiek šaltą dieną, tiek vasaros vakarienei. Jos sodrumas pasiekiamas be jokio sunkumo, todėl sriuba yra lengva, bet tuo pačiu soti.
O jeigu patieksite ją su traškia duona ar plonu grūdų skrebučiu, ši sriuba taps tikra komforto maisto klasika, kuri visada sužadina apetitą ir palieka malonų poskonį.
Redakcijos komentas - vietoj liesos grietinėlės galite naudoti kokosų pieną, taip gausite dar kitokio skonio sriubą.
Išvirusią sriubą apiberkite truputėliu tarkuoto sūrio, tai suteiks papildomo prieskonio patiekalui.