1. Iš pradžių pagaminame tešlos trupinius: pašildytą sviestą išsukame su cukrumi, druska, kiaušinio tryniu bei grietine. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Tada ant miltų dedame išsuktą sviestą bei trindamos tarp pirštų suformuojame trupinius. Juos uždengiame bei pastatome šaltai ~30 minučių, kad sukietėtų.
2. Per tą laiką cukiniją bei obuolius supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su kondensuotu pienu ir nutarkuota citrinos žievele.
Reklama
3. Tuomet į paruoštą formą suberiame pusę tešlos trupinių, uždedame obuolių bei cukinijų įdaro, o galiausiai - likusius tešlos trupinius.
4. Kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių. Mėgaujamės:)
5. Rekomendacija: Daugiau trupininių pyragų receptų rasite: Trupininiai pyragai.