Upėtakis, keptas sūrio padaže

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Upėtakis, keptas sūrio padaže

Ingredientai

    • upėtakis: 200 g
    • miltai: 10 gramų
    • aliejus: 7 g
    • sūrelis "Milda": 50 g
    • pievagrybiai: 15 g
    • svogūnai: 10 g
    • grietinėlė: 20 g

    Recepto paruošimas

  1. 1. Išdarinėti upėtakį, išimti nugaros kaulą, įtrinti druska, pipirais, "Vegeta", apvolioti miltuose ir apkepti keptuvėje.
  2. 2. Padažui lydytą sūrelį sumaišyti su keptais svogūnais ir žaliais pievagrybiais.
  3. 3. Gautą košelę praskiesti grietinėle.
  4. 4. Upėtakį su padažu troškinti apie 12 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)
Eršketas - kaip kepti folijoje
(3)
Keptas Hekas orkaitėje su bulvėmis
(9)