Šis patiekalas puikiai tiks visiems, kurie ieško gardaus ir sveiko veganiško pasirinkimo. Užkepti cukinijų suktinukai yra ne tik skanūs, bet ir maistingi. Suktinukai gaminami iš plonais griežinėliais supjaustytų cukinijų, įdarytų švelniu tofu įdaru. Įdare tofu sumaišytas su aromatingomis prieskoninėmis žolelėmis, maistinių mielių dribsniais bei šlakeliu citrinos sulčių, suteikiančių gaivumo. Suktinukai užkepami tirštame pomidorų padaže, kuris praturtina patiekalą ryškiu skoniu ir subtiliu aromatu. Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, kuris patiks tiek veganams, tiek visavalgiams.
Redakcijos komentaras - nurodyti kiekiai skirti suktinukus kepti nedidelėje, 20x20 dydžio, kepimo formoje. Iškepusius suktinukus galima pagardinti tarkuotu veganišku sūriu arba papildomai užberti maistinių mielių dribsnių, taip pat smulkintais šviežio baziliko lapeliais.