1. Tešla: Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą, berkite druską, cukrų bei viską rankomis trinkite, kol susidaro trupiniai. Tada įmuškite kiaušinį, viską išminkykite. Jei tešla limpa prie rankų, įberkite saujelę miltų, bet nepadauginkite. Tešla turi gautis minkšta. Susukite į maistinę plėvelę bei dėkite į šaldytuvą pastovėti, kol ruošite įdarą.
2. Įdaras: Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Tuomet dubenyje sumaišykite varškę, kokoso pieną, grietinę, vanilinį cukrų, krakmolą bei trynius. Baltymus su cukrumi išplakite iki standumo (apvertus dubenį jie turi jame laikytis). Atsargiai įmaišykite į varškės masę. Sudėkite vyšnias bei taip pat atsargiai pamaišykite.
3. Kepimo formos dugną išklokite su kepimo popieriumi. Tešlą paskirstykite ant dugno bei sienelių. Supilkite įdarą. Po to kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug valandą, kol viršus ima gražiai rusti. Iškepusį pyragą visiškai atvėsinkite (geriausia per naktį palaikome šaldytuve).
4. Pastebėjimas: Uogas galima naudoti įvairias. Puikiai tiks ir šaldytos, tik nupilame skystį. Vadovaujantis originaliu receptu, įdarui reikėjo kokoso kremo, bet aš jo neradau. Jei rasite, kepkite su kremu, manau, pyragas bus dar skanesnis (nors ir pienas puikiai tiko).