Virtinukai su varške ir uogomis - labai primena vaikystę!

2019-03-06 Autorius Samčio užrašai

Virtinukai su varške ir uogomis - labai primena vaikystę!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • miltai: 3 stiklinių
    • kiaušiniai: 2
    • vanduo: 100 mililitrų
    • druska: žiupsnelio
    Įdarui:
    • varškė: 500 gramų
    • grietinė: 2 šaukštų
    • kiaušiniai: 2
    • šilauogės: 100 gramų (arba kitos uogos)
    • cukrus: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia iš miltų, kiaušinių, druskos bei ledinio vandens užminkome tešlą. Tešla privalo būti lengvai minkoma bei elastinga. Tešlą iškočiojame maždaug 1-1,5 centimetro storio lakštą. Išspaudžiame apskritimus.
  2. 2. Tuomet įdarui visus nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į tešlos centrą dėkite po vieną šaukštelį su kaupu įdaro, perlenkite perpus bei užspauskite su šakutės pagalba kraštelius.
  5. 4. Po to dėkite į verdantį pasūdytą vandenį bei virkite maždaug 8-10 minučių, skaičiuojant nuo to laiko, kai virtinukai iškyla į paviršių. Patiekite išvirusius virtinukus su grietine arba graikišku jogurtu. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau virtinukų receptų rasite: Virtinukai.