1. Pirmiausia iš miltų, kiaušinių, druskos bei ledinio vandens užminkome tešlą. Tešla privalo būti lengvai minkoma bei elastinga. Tešlą iškočiojame maždaug 1-1,5 centimetro storio lakštą. Išspaudžiame apskritimus.
2. Tuomet įdarui visus nurodytus ingredientus sumaišykite tarpusavyje.
Reklama
3. Tada į tešlos centrą dėkite po vieną šaukštelį su kaupu įdaro, perlenkite perpus bei užspauskite su šakutės pagalba kraštelius.
4. Po to dėkite į verdantį pasūdytą vandenį bei virkite maždaug 8-10 minučių, skaičiuojant nuo to laiko, kai virtinukai iškyla į paviršių. Patiekite išvirusius virtinukus su grietine arba graikišku jogurtu. Skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau virtinukų receptų rasite: Virtinukai.