alus: 1 butelio (geriausia maždaug 5,2 laipsnių stiprumo)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių iš vakaro ištrinkite vištą su prieskoniais bei majonezu arba kefyru (galite ir kitaip, pasirinkite patys).
2. Palikite pastovėti per naktį.
Reklama
3. Tuomet kitą dieną imkite butelį su alumi, nuplaukite nuo jo visas etiketes, alaus butelyje palikite trečdalį (kitas dvi dalis galite suvartoti ar sunaudoti kitam patiekalui), pripilkite iki viršaus vandens.
4. Tada ant stiklinio butelio užmaukite vištą, kad butelio kaklelis truputį išlįstų, kepkite orkaitėje maždaug 40 minučių (priklausomai nuo vištos amžiaus ir dydžio). Bekepant alus putos bei bėgs iš butelio, o tuo pačiu ir drėkins vištą, dėl šios priežasties ji bus labai skani ir sultinga. Kol kepa višta, galite pasiruošti mėgstamą garnyrą. Skanaus!
vita
Aciu kad priminėt,reiks vėl išsikepti,kelis kartus kepiau,tai labai patiko
Atsakyti
vita
Atsakyti
Angele
Atsakyti
Ane