1. Iš pradžių vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną ir česnaką sukapojame, o cukiniją ir papriką supjaustome griežinėliais.
2. Tuomet keptuvėje įkaitiname aliejų bei sudedame svogūnus ir česnaką. Pakepiname maždaug 2 minutes.
Reklama
3. Tada suberiame cukinijas ir papriką bei kepame maždaug 8 minutes. Po to į keptuvę sudedame vištienos gabalėlius, pagardiname prieskoniais ir pakepiname dar kokias 10 minučių. Skanaujame!
4. Pastebėjimas: Prieš kepdama vištienos gabalėlius, aš dar juos šiek tiek išmušu, kad šie taptų plonesni. Šitaip lengviau bei greičiau iškepa ir prisigeria prieskonių kvapo. Labai gardu valgyti su virtais ryžiais (jeigu juos mėgstate).
5. Rekomendacija: Daugiau vištienos troškinių receptų rasite: Vištienos troškiniai.
Audra
Atsakyti
World Recipes Lietuva