1. Pradžioje vištienos gabaliukus apipilame sojų padažu bei kuriam laikui paliekame. Grybukus nuplauname bei nuvalome.
2. Tuomet svogūną bei česnaką nulupame, sukapojame bei pakepiname aliejuje, kol suminkštės. Ten pat suverčiame grybukus bei patroškiname, bet ne ilgiau kaip dešimt minučių, antraip grybai taps guminiai. Paskaniname druska bei pipirais, įdedame kelis šaukštus grietinės. Truputį pakaitiname bei suberiame sutarkuotą sūrį. Dar šiek tiek pakaitiname, kol lengvai sutirštės, ir suberiame susmulkintus krapus.
3. Tada marinuotos paukštienos gabaliukus pavoliojame plaktame kiaušinyje, po to maltuose džiūvėsėliuose bei apkepame iš abiejų pusių ant vidutinės kaitros. Kepame labai neilgai, po kažkur 2 minutes iš visų pusių.
4. Taip paruoštą vištieną užpilame voveraičių padažu bei patiekiame su virtomis bulvėmis. Skanaus!