Vištienos kotletai su įdaru iš kiaušinių, sūrio ir svogūnų, kepti keptuvėje

2023-11-16 Autorius WorldRecipes.lt

Vištienos kotletai su įdaru iš kiaušinių, sūrio ir svogūnų, kepti keptuvėje
Nerealaus skonio vištienos kotletai su nuostabiu įdaru iš kiaušinių, sūrio ir svogūnų, tikrai patiks visiems. Tokius kotletus aš kepu keptuvėje ir jie man yra patys skaniausi. Vyras sakė, kad taip galėtų vakarieniauti bene kasdien, o tai yra didžiulis pagyrimas. Tad tokiu fantastišku receptu pasidalinu ir su Jumis visais. Imkite, mėginkite ir mėgaukitės! :)

Ingredientai

    • vištienos faršo: 400 gramų
    • batono: 2 riekių
    • svogūnų: 1
    • kiaušinių: 1
    • druskos
    • pipirų
    • česnako
    • kiaušinių: 2 (kietai virtų)
    • sūrio: 100 gramų
    • špinatų
    • petražolių
    • krapų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į vištienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame supjaustytą svogūną, suberiame druską bei pipirus, taip pat įspaudžiame česnaką.
  2. 2. Batoną pamerkiame į pieną ir palaikome maždaug 5 minutes, paskui nuspaudžiame skysčių perteklių ir dedame į faršą. Viską gerai išmaišome.
  3. 3. Įdaras: Virtus kiaušinius ir sūrį smulkiai sutarkuojame, suberiame susmulkintus špinatus, petražoles, krapus ir viską gerai ištriname.
  4. 4. Formuojame kotletus – į kiekvieną įdedame įdaro ir užspaudžiame kraštus.
  5. 5. Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su keliais šaukštais aliejaus, iki kol gražiai apskrunda.
  6. 6. Labai skanu patiekti su virtais ryžiais. Paskanaujam!
Vištienos burito salotos su graikiško jogurto-avokado padažu
(3)
Antiena su daržovėmis kinietiškai
(6)
Vištienos kepenėlės troškintos su obuoliais
(7)