1. Pradžioje želatiną užpilame šaltu vandeniu bei paliekame išbrinkti. Indą išklojame su maistine plėvele, šitaip bus lengviau išimti želę.
2. Raudonas sluoksnis: Vieną pakelį braškinės želės paruošiame taip, kaip yra nurodyta ant pakelio, tik pilame truputį mažiau vandens (aš pyliau 500 mililitrų vandens). Pastatome į šaldytuvą, kad sustingtų.
3. Baltas sluoksnis: Išbrinkusią želatiną padaliname per pusę, vieną dalį ištirpiname karšto vandens vonelėje (kitą atidedame). Kai atvės, supilame į saldintą sutirštintą pieną (1 indelis) bei kruopščiai įmaišome. Pastatome į šaldytuvą, kad sustingtų.
4. Trečias sluoksnis - žalias citrininis: Želę paruošiame taip, kaip yra nurodyta ant pakelio, tik pilame mažiau vandens. Pastatome į šaldytuvą, kad sustingtų.
5. Dar du sluoksnius paruošiame taip, kaip buvo aprašyta prieš tai. Skanaujame!