Žuvies maltiniai | Receptas

2017-11-09 Autorius WorldRecipes.lt

Žuvies maltiniai | Receptas

Ingredientai

    • mėgiama žuvis: ~450 gramų
    • kiaušiniai: 1
    • saliero stiebai: 1
    • svogūnai: 1
    • kapotos petražolės: 1 valgomojo šaukšto
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • malti džiūvėsėliai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome saliero stiebą ganėtinai plonomis riekelėmis, sukapojame svogūną. Tada įkaitiname keptuvę, pakepiname daržoves. Atvėsiname. Žuvį sumalame, dedame kiaušinį, 2 valgomuosius šaukštus džiuvesėlių, mėgiamą majonezą, petražoles, pilame citrinos sultis ir sudedame kepintas daržoves.
  2. 2. Tuomet gerai viską išmaišome. Formuojame kotletus, apvoliojame džiuvesėliuose. Taip suformuotus kotletus padedame į šaldytuvą 30 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Ištraukus, vėl apvoliojame džiuvesėliuose bei kepame, kol gražiai apskrus. Labai gardu su česnakiniai ryžiais bei marinuotų burokėlių salotomis. Skanaus!
Žuvies maltiniai | Receptas
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)