Cukinijų-apelsinų uogienė – tai neįprastas, tačiau itin gardus derinys, kuriame susijungia švelnus cukinijų lengvumas ir gaivus apelsinų citrusinis aromatas. Ši uogienė stebina savo subtiliu skoniu, kurį praturtina natūralus apelsinų saldumas ir maloni rūgštelė. Cukinijos suteikia uogienei švelnios tekstūros ir natūralaus drėgnumo, o apelsinai – sodrų skonį ir viliojantį kvapą. Tobula kaip pagardas prie skrebučių, pyragų ar net sūrių, ši uogienė tampa puikiu būdu įnešti naujų skonių į jūsų žiemos atsargas. Kiekvienas šaukštelis šios uogienės – tai saulėta vasara stiklainyje, kuri džiugins jus ištisus metus.
Redakcijos komentaras - vietoje apelsinų galite naudoti 3 citrinas, taip gausite rūgštesnę uogienę. Taip pat galima naudoti ir citrinas, ir apelsinus kartu.
Daugiau uogienių receptų galite
rasti čia.
Sigita
Atsakyti