Toks keptų cukinijų ir paprikų garnyras be galo tinka prie įvairiausių grilio patiekalų, ypatingai prie žuvies. Paruošimas tikrai nėra sunkus, o galutinis rezultatas labai geras. Drąsiai rekomenduoju šį mūsų šeimos pamėgtą receptą.
Beje, jeigu šį garnyrą gaminsite prie žuvies patiekalų, tai taip pat rekomenduoju pasiruošti ir baltą padažą žuviai.
Ingredientai
paprikų: 2
cukinijų: 1
česnako: 2 skiltelių
balzamiko acto kremo: 1 arbatinio šaukštelio
alyvuogių aliejaus
druskos
juodųjų pipirų
Recepto paruošimas
1. Pirmiausia paprikas supjaustykite išilgai, pašlakstykite aliejumi, druska ir pipirais.
2. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol paruduoja.
Reklama
3. Iškeptas pašlakstykite balzamiko kremu.
4. Cukinijas supjaustykite per visą ilgį plokštelėmis.
5. Dėkite į kepimo skardą išklotą su folilja, pašlakstykite aliejumi, druska, pipirais bei trintu česnaku.
6. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol parus.
7. Taip pat viską galite kepti ir grilio keptuvėje, jei tokią turite savo namuose.