Desertas: Kamamberas su džiovintais vaisiais ir riešutais

2018-06-26 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Desertas: Kamamberas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Ingredientai

    • kamambero sūris: 250 gramų
    • razinos: 2 šaukštų
    • džiovinti abrikosai: 2 šaukštų
    • pistacijų riešutai: 2 šaukštų
    • migdolai: 2 šaukštų
    • medus: 4 šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
  2. 2. Tuomet sūrį išimame iš dėžutės, gražiai nuimame popierių bei su juo dedame į skardelę. Kepame orkaitėje maždaug 10–15 minučių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada džiovintus abrikosus susmulkiname bei sumaišome su razinomis ir riešutais. Dedame medaus bei gerai išmaišome.
  5. 4. Kai jau sūris iškepa, traukiame jį iš orkaitės, dedame į lėkštutę bei uždedame vaisių ir riešutų mišinį. Skanaujame!
Panna cotta su uogų padažu
(1)
Skaniausi varškiniai rageliai
(8)
Valgomos dovanos: Cidonijų sūris (Membrillo)
(5)