Greitas kefyro keksas

Ingredientai

    • miltai: 2 stiklinių (1 stiklinė - 250 ml)
    • cukrus: 1 stiklinės
    • kefyras: 1 stiklinės
    • kiaušiniai: 2
    • aliejus: 100 mililitrų
    • razinos: 1 saujos
    • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
    • druska: šiek tiek

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame kefyrą, aliejų bei išmaišome.
  2. 2. Tuomet suberiame druską, įsijojame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei dar kartelį permaišome. Suberiame razinas, išmaišome.
  3. Reklama
  4. 3. Tada tešlą supilame į kekso formą bei kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 minučių. Skanaujame!
  5. 4. Pastebėjimas: Aš pati, keksą, kurį matote nuotraukoje kepiau iš dvigubos šių ingredientų normos, nes man šventei reikėjo labai didelio.:)
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau keksų receptų rasite: Keksai.
Cukinijų keksas su varškės sūriu
(1)
Sviestinis citrinų keksas
(1)
Šokoladinis burokėlių keksas
(1)
Kalėdinis keksas
(5)
Keksas su juodaisiais serbentais ir nutella
(1)
Marmurinis kavos keksas
(9)