Įsivaizduokite, tokį jausmą, kad pirmą kartą savo gyvenime valgote
Tinginį, arba, kad jis dar visai nepabodęs, o skonis visiškai. Kažkokia panaši palaima mane užklupo, kai paragavau šio greitai pagaminamo, nekepto sausainių pyrago. Gaminti buvo tikrai smagu ir paprasta, o rezultatas pranoko visus lūkesčius pirminius lūkesčius. Aš įdėjau džiovintų spanguolių, kurios suteikė puikią rūgštelę ir labai šiame pyrage tiko, tad, kai gaminsite, jokiu būdu jų nepamirškite, nes jos mano akimis čia privalomos. Arba galima jas bandyti pakeisti džiovintomis vyšniomis, nes jos taip pat turi rūgštelės, jei jau spanguolių neturite ar nemėgstate. Imamės gamybos!
Uršulė
Atsakyti
Janina
Atsakyti