3. Tada baltymus išplakite iki purumo bei itin atsargiai įmaišykite į trynių masę.
4. Po to dar atsargiau į gautą masę įmaišykite miltus. Aš pati dėjau juos po vieną šaukštą bei vis maišiau.
5. Tuomet į gautą masę dėkite nuluptus bei skiltelėmis supjaustytus obuolius. Viską dar kartelį atsargiai išmaišykite.
6. Kepimo indą patepkite sviestu, pilkite tešlą bei dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ~30-35 minutėms. Skanaukite!
7. Rekomendacija: Daugiau obuolių pyragų receptų rasite: Obuolių pyragai.
Nijolė
Sveiki, šį pyragą kepu dažnai, tik baltymus atsargiai įmaišau pačiame gale, po miltų ir obuolių, cukraus dedu truputį mažiau ir autorė nepaminėjo, kad būtinai reikia įdėti kepimo miltelių šaukštelį. Aš dedu pusę šaukšt. nugesintos sodos ir pusę kepimo miltelių.
Atsakyti
Eglė
Nijole, jūs neteisi, gerai išplakti baltymai iškelia pyragą, tam jie ir pakeičia kepimo miltelius.
Atsakyti
Auge
Aš kartu imušu ir baltymą ir trynį, pilu cukrų ir 1 šaukštą aliejaus. Magik bulet suplaku maždaug 1 min. ir be jokių atsargumų pilu miltus ir pamaišau šaukštu, o po to dedu kuo daugiau obuolių. Būna labai purus, nes plaktas aliejus duoda purumą. Be jokių kepimo miltelių
Atsakyti
Nijolė
Atsakyti
Eglė
Atsakyti
Auge
Atsakyti