prieskoniai: pagal skonį (malti pipirai, rūkyta paprika, česnako granulės, kuminas)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių giliame dubenyje sumaišome miltus, druską, aliejų bei vandenį. Išmaišome tešlą mediniu šaukštu bei išminkome rankomis. Tešla turėtų nelipti prie rankų. Uždedame ant dubens maistinės plėvelės, dedame tešlą bei statome į šaldytuvą bent pusvalandžiui arba visai nakčiai, jei gaminimą pratęsite tik kitą dieną.
2. Tuomet svogūną susmulkiname bei pakepiname keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Sudedame mėsos faršą bei maišydamos kepiname, kol mėsa bus beveik iškepusi. Sudedame prieskonius, pomidorų pastą, supilame sojų padažą, beriame cukrų ir maišydamos pakaitiname porą minučių.
Reklama
3. Tada mėsą sudedame į dubenį, supilame sultinį bei suberiame razinas. Išmaišome bei padedame į šoną maždaug 30 minučių. Per tą laiką sultinys susigers į mėsą bei gausis sultingas, minkštas įdaras.
4. Po to tešlą plonai iškočiojame bei uždėjusios lėkštę išpjauname skritulius (10 centimetrų skersmens). Dedame įdaro bei užlankstome tarsi čeburekus.
5. Keptuvėje įkaitiname aliejų bei kepame pyragėlius, kol šie iškeps ir dailiai pagels. Skanaujame!