1. Iš pradžių susipjaustykite vištieną ganėtinai smulkiais (na nestorais) gabalėliais, įtrinkite mėgiamais prieskoniais, traiškytu česnaku ir jogurtu. Aš sunaudojau maždaug pusantros vištos krūtinėlės (nemažos), maždaug 300 gramų jogurto ir tris česnako skilteles.
2. Palikite viską pasimarinuoti mažiausiai keletai valandų.
3. Po to į kepimo indą dėkite marinuotą vištieną (su visu marinatu), dar šiek tiek jogurto užpilkite ant viršaus, dėkite plonais griežinėliais supjaustytą mocarelos sūrį (aš sunaudojau du standartinius pakelius).
4. Vyšninius pomidorus sutraiškome rankomis, įpilame šiek tiek aliejaus ir itališkų žolelių mišinio, viską gerai sumaiome bei supilame ant mocarelos sluoksnio.
5. Tuomet visa tai dėkite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepkite maždaug 40-50 minučių. Pirmiausia aš maždaug 20 minučių kepiau uždengtame inde, paskui jį atidengiau bei įjungiau griliaus režimą.
6. Patiekdamos galite ant viršaus užsidėti dar šiek tiek jogurto. Skanaujame!
Justas
Atrodo skaniai, bet 2 punktas paraštas be ryšio. "viską gerai sumaiome bei supilame ant mocarelos sluoksnio." Kaip tai suprasti?:)
Atsakyti
Justas
Atsakyti