Kepta žuvis su traškia migdolų plutele

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Kepta žuvis su traškia migdolų plutele

Ingredientai

    • 4 žuvies filė gabaliukai: ~600 gramų
    • migdolo drožlių: 60 gramų
    • kiaušinių: 1
    • miltų: 4 valgomųjų šaukštų
    • aliejaus: 2 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia žuvį gerai nuplauname bei nusausiname. Žuvies gabaliukus pabarstome druska bei šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  2. 2. Tuomet kepsnelius apvoliojame miltuose, vėliau merkiame į kiaušinio plakinį bei gausiai apvoliojame migdolų drožlėse.
  3. 3. Tada kiekvieną kepsnelio pusę kepame, kol riešutai kaip reikiant apskrus.
  4. 4. Garnyrui puikiai tinka trintos daržovių sultinyje išvirtos bulvės, pagardintos su trupučiu tarkuoto muskato. Skanaus!
Sumuštiniai su sūdyta lašiša
(3)
Menkių file su pievagrybių padažu
(3)
Skumbrės seviche (seviče)
(1)
Soti žuvienė su krevetėmis
(3)