Konservuotų avinžirnių humusas su avokadu ir česnaku

2024-03-14 Autorius Pietų stalas

Konservuotų avinžirnių humusas su avokadu ir česnaku
Labai sotūs ir maistingi pietūs per vos 5 minutes - toks šis nuostabus konservuotų avinžirnių humusas su avokadu. Šitaip jį gaminu labai dažnai ir tikrai labai pasiteisina. Avokadas jam suteikia papildomą labai gerą skonį. Net mano vyras, kuris įprastinio humuso nelabai mėgsta, šį valgo ir tikrai sako, kad skanu. Tad dabar dalinuosi šiuo savo šeimos pamiltu receptu su Jumis visais. Skaniau ir nebūna! Būtinai išmėginkite! :)

Ingredientai

    • konservuotų avinžirnių: 1 indelio
    • česnako: 2 skiltelių
    • avokadų: 2
    • alyvuogių aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų (arba sezamo aliejaus)
    • tahini pastos: 4 valgomųjų šaukštų
    • druskos
    • juodųjų pipirų
    • malta saldžiosios paprikos
    • čili
    • sezamo sėklų
    • citrinos sulčių: 2 valgomųjų šaukštų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių avokadus bei česnako skilteles nulupkite, dėkite kartu su avinžirniais į blenderį.
  2. 2. Sudėkite visus prieskonius bei sutrinkite.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet patiekite su daržovių lazdelėmis arba skrebučiais. Skanaukite!
Lazanija su varške ir cukinija
(1)
Šiltos Briuselio kopūstų salotos
(1)
Mažieji kukurūzų blyneliai
(4)