1. Pradžioje svogūną supjaustome ganėtinai smulkiai bei susimaišome su faršu, krakmolu ir kiaušiniu. Paskaniname druska ir susiformuojame drėgnomis rankomis vienodo dydžio kukulius.
2. Kai kotletai iškepa, nupilame likusį aliejų, įpilame truputėlį skysto sviesto, prie kukulių suberiame vieną mažą susmulkintą svogūną, didelį šaukštą miltų bei plonomis riekelėmis supjaustytą morką.
3. Keptuvėje pakepame minutę bei užpilame grietinėle bei pienu. Išspaudžiame česnako skiltelę, paskaniname ir išmaišome. Uždengiame bei troškiname, kol morkos suminkštės. Skanaus!
Aistė
Šie kotletai kaip kotletai... pabandžiau paragauti be padažo, niekuo neišsiskiria. Bet tas padažiukas paverčia juos stebuklingais. Labai patiko ir ateityje tokį padažą būtinai gaminsiu - nerealiai tinka. Ačiū už idėją.
Atsakyti
Aistė
Atsakyti
Marija