Tai labai lengvai pagaminamas lazanijos variantas, kuriuo norėčiau pasidalinti su visais. Tai tikrai nėra ta tikroji lazanija, bet ji labai skani ir lengvai pagaminama. Esu tikrai, kad patiks daugeliui, dėl savo paprastumo. Pamėginkite!
Ingredientai
makaronų lakštai
malta mėsa: 800 gramų (naudoju kiaulieną sumaišytą su jautiena)
6. Įberkite 4-5 šaukštus miltų ir maišydami apkepinkite, kol gausis geltona košė.
7. Tuomet maišydami po truputį pilkite pieną. Įberkite mėgstamų žolelių ir maišykite, kol padažas užvirs.
8. Makaronų lakštus apvirkite pasūdytame vandenyje (patarčiau įpilti šlakelį aliejaus).
9. Lazaniją sluoksniuokite taip: Kepimo indą ištepkite baltu padažu, tuomet išklokite lakštais, dėkite mėsą, vėl tepkite baltą padažą ir klokite lakštus.
10. Tuomet vėl mėsa, baltas padažas ir makaronų lakštai. Ant paskutinių lakštų supilkite likusią mėsą ir baltą padažą bei užbarstykite sūrį. Galite, jeigu norisi, dar užbarstyti žolelių.
11. Kepkite iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Lepinkitės!