actas: 1 stiklinės (jeigu mėgstate švelnesnius, pilkite tik pusę)
druska: 2-3 valgomųjų šaukštų
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių viską sumaišiusios (be marinato ingredientų), užplikome verdančiu vandeniu, kad apsemtų, paspaudžiame bei paliekame per naktį (arba 12 valandų)
2. Kitą dieną vandenį nupilame, kopūstus dedame į puodą, supilame visus marinato ingredientus, užkaitiname, kai tik pradės virti, greitai sudedame į stiklainius bei uždarome. Skanaujame!
Reklama
3. Pastebėjimas: Receptas labai paprastas, visą laiką pagrinde užima tik laukimas. Šitaip marinuoti kopūstai gaunasi traškūs, gardūs, tinka tiek garnyrui, tiek sriubai.
4. Rekomendacija: Daugiau kopūstų receptų rasite: Kopūstų receptai.