Meliono laivelis su avinžirniais ir kinkanais

2017-12-04 Autorius WorldRecipes.lt

Meliono laivelis su avinžirniais ir kinkanais

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • melionai: 1
    • avinžirniai: 100 gramų
    • kokosų sviestas: 1 šaukšto
    • skystas medus: 2 šaukštų
    • ciberžolė: 1 arbatinio šaukštelio
    • kuminas: 1-2 šaukštų
    • rozmarino šakelės (papuošimui)
    • kinkanai: 4

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia avinžirnius užmerkiame bei paliekame per naktį. Tada juos išverdame bei sutriname. Įdedame vieną šaukštą kokosų sviesto, pilame 2 šaukštus skysto medaus, dedame ciberžolės, kumino bei susmulkintus kinkanus.
  2. 2. Tuomet viską išmaišome bei dedame į ne visiškai išskobtą meliono laivelį.
  3. Reklama
  4. 3. Papuošiame rozmarino šakelėmis. Taip pat į lėkštę dedame cinamono lazdelę, kokoso riešuto gabaliukų ir saliero lapelių. Prie šio ajurvedinio patiekalo t;abai inka matės arbata. Skanaujame!
Karamelizuoti Briuselio kopūstai
(2)
Raudonųjų lęšių sriuba su morkomis
(4)
Meksikietiški veganiški takos su smulkintu tofu ir gvakamolės padažu
(1)
Cukinijų kepsneliai su sūriu ir varške orkaitėje
(1)