1. Pradžioje mėsas supjaustome 3-4 centimetrų kubeliais.
2. Sudedame į kiaurasamtį, nuplauname po tekančiu vandeniu, sudedame į greitpuodį, supilame vandenį, sudedame visus išvardintus priedus.
Reklama
3. Uždengiame sandariai, verdame 60 minučių, skaitant pradžią, nuo užvirimo.
4. Pasiruošiame maždaug trijų litrų talpos norimo dydžio stiklainius ir dangtelių.
5. Atidengus puodą, mėsą gerai išmaišome, kad truputį sukristų bei sudedame į stiklainius, uždengiame dangteliais (bet neužsukame).
6. Dedame į skardą, kišame į orkaitę bei pakaitiname, kol matysis, kad kyla burbuliukai aukštyn.
7. Tada ištraukiame ir sandariai užsukiame dangtelius. Skanaujame!
8. Rekomendacija: Daugiau konservų receptų rasite: Konservai.
Rasa
Receptas gal ir neblogas, bet tie SLOVIKĖLIAI taip akis bado. Jau ne pirmą kartą matau. Ar nerandat lietuviško žodžio?
Atsakyti
WorldRecipes™
Rasa, ačiū už labai gerą pastabą. Pataisėme ir ateityje nevartosime :)
Atsakyti
Nu jo
Belia prisikabinti prie zodziu,prie zmogaus,prie stulpo)))
Atsakyti
Leila
BELIA ?irgi gerai skamba
Anonimė
o man svarbu receptas, ne nuotrauka, ačiū
Atsakyti
AŠ - tai
Ar galimakaitėje gaminti konservus. Teko girdėti, kad ne, tai dabar nebežinau, Dujinėje orkaitėje gamindavau. Ačiū
AŠTAI
Ar elektrinėje orkaitėje galima gaminti konservus, esu girdėjusi, kad NE...Dujinėje orksitėje gamindavau...Ačiū
Atsakyti
Stase
Gaminau dujine orkaitej, o dabar gaminu ekektrinej ir nematau jokio skirtumo,,,
Gintare Bredelyte
O kiek reiketu virti neturint greitpuodzio? Paprastam puode :D
Atsakyti
Bronislava Riškienė
O kam tas vanduo?
paruoši mėsą, sudedi iškart į stiklainiukus, dedi į orkaitę, paverda ten, išimi ir užsuki.
Niekada nepilu vandens
Atsakyti
Ela
As irgi niekada nepilu jokio vanens. Supjaustau mesa,sudedu prieskonius ir dedu i orkaite. Viskas daug paprascisu.
Biruta
Jaučiu labai gardu! Bet ar nesukrenta? Sudėjai pilna stiklainį, o gaunasi puse?
Namu seim
Yra specialus puodas talpa galima pasirinkti (as turiu 24 puslitriuku )pipirai ,druska,cesnakas ,mesyte...labai skanu.
Atsakyti
ona
As darau jau keleta metu ir man pasitesino ir gerai ir ilgai galima laikyti.Paimu 0,5l stiklainius isplaunu gerai ir einu prie mesos imu kiauliena su trupuiu kad butu ir lasinuku,supjaustau 3-4 cm gabaliukais ir dedu i stiklaini,sudedu puse stiklainiuko tada ipili 0,5 arbatinio saukstelio druskos,3-4 j.pipiru grudelius,2 kv.pipirus ir lauro lapeli ir vel dedu mesa iki stiklainiuko virsaus ir vel 0,5 a.s . druskos.j.pipiru 3-4 grudelius.2kv.pipirus lauro lapeli ir uzsuku stiklaini pilnai dedu i puoda,puodo dugne patiesiu ranksluostuka,sudedu stiklainiukus ir uzpilu vandeniu kad pilnai apsemu ir dar butu vandens virs stiklainiu,uzdengiu danksti ir kaitinu ,kai uzverda vanduo sumazinu ugni iki minimumo ir kaitinu3,5val.dangscio nedagineti ir laukti kol visiskai atsals.Skanaus
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
WorldRecipes™
Atsakyti
Nu jo
Atsakyti
Leila
Anonimė
Atsakyti
AŠ - tai
AŠTAI
Atsakyti
Stase
Gintare Bredelyte
Atsakyti
Bronislava Riškienė
Atsakyti
Ela
Biruta
Namu seim
Atsakyti
ona
Atsakyti