1. Iš pradžių mieles ištrinkite piene kartu su dviem arbatiniais šaukšteliais cukraus.
2. Tuomet miltus sumaišykite su cukrumi bei druska. Įdėkite kiaušinių trynius bei supilkite ištirpintą margariną. Supilkite pakildintas mieles. Minkykite tešlą maždaug 5 minutes. Tešla turi gautis lipni bei minkštoka.
Reklama
3. Tada dėkite ją į dubenėlį, pridenkite švariu rankšluostėliu bei kildinkite maždaug pusvalandį.
4. Po to stalą negausiai pasibarstykite miltais, iškočiokite iš tešlos lakštą maždaug 1 centimetro storio. Su norimo dydžio stikline išspauskite apskritimus, jų vidurį - su mažesnio skersmens indeliu.
5. Žiedelius sudėkite ant miltais pabarstytos lentos bei dar pakildinkite maždaug 15 minučių. Paskui į gilesnę keptuvę įpilkite aliejaus bei įkaitinkite, meskite žiedelius ir apvirkite iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Ištraukite ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaukite!
6. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.