Minkšti ir purūs žuvies filė kotletai su batonu

2024-05-04 Autorius WorldRecipes.lt

Minkšti ir purūs žuvies filė kotletai su batonu
Neseniai rodžiau minkštus žuvies kotletus su džiūvėsėliais, kurie man labai patiko, o šiandien parodysiu variantą iš žuvies filė su batonu. Jie gaunasi tikrai minkšti ir purūs. Pagaminimas be galo paprastas, kaip ir patys ingredientai. Nors mano šeima nėra patys didžiausi žuvies patiekalų mėgėjai, bet būtent šiuos kotletus tai valgo su didžiausiu malonumu. O tai jau man didžiulis džiaugsmas, nes tikrai norisi, kad mano šeima valgytų kuo daugiau žuvies. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • žuvies filė: 800 gramų
    • batonas: 300 gramų
    • pienas: 400 mililitrų
    • kiaušiniai: 1 (didelio)
    • svogūnai: 1
    • druska
    • pipirai
    • žuvies prieskoniai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių piene išmirkome batoną.
  2. 2. Svogūną smulkiai supjaustome bei pakepiname aliejuje.
  3. Reklama
  4. 3. Žuvies filė bei piene išmirkytą batoną sumalame kartu.
  5. 4. Tuomet įmaišome arba rankomis įminkome kiaušinį, prieskonius bei kepintą svogūną.
  6. 5. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuojame kotletukus.
  7. 6. Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
  8. 7. Galiausiai patiekiame su mėgstamu garnyru ir padažu. Skanaujame!
  9. 8. Mano padažas: Ištirpiname keptuvėje šaukštą sviesto, įdedame susmulkintus porą bei česnakinius laiškus, pakepiname truputį, tuomet įdedame šaukštelį su kaupu miltų bei supilame stiklinę pieno, užviriname.

Irena

Tikrai labai skanu. Ačiū.
Atsakyti
Skaniausi menkės kepsneliai
(5)
Sūdytos skumbrės tartar’as
(1)