Naminės žvėrienos dešrelės yra unikalus ir sveikas pasirinkimas, norintiems į savo mitybą įtraukti aukštos kokybės baltymus ir mažai riebalų turinčius produktus. Žvėrienos mėsa išsiskiria savo ypatingu, natūraliu skoniu bei didesne maistine verte nei tradicinė kiauliena ar jautiena. Dėl žvėrienos mėsos mažo riebalų kiekio šios dešrelės yra ne tik skanios, bet ir tinkamos tiems, kas laikosi sveikos gyvensenos arba mažina riebalų suvartojimą.
Patiekalo gaminimo patarimai
Kad dešrelės būtų sultingos ir neprarastų savo skonio, rekomenduojama jas virti lėtai, kad mėsa nepervirtų. Salotų mišinį galite papildyti mėgstamomis sėklomis – moliūgų ar saulėgrąžų sėklos suteiks papildomo traškumo ir maistinės vertės. Be to, jei patiekalas patiekiamas šaltą dieną, dešreles galima kepti orkaitėje, užtikrinant dar daugiau skonio bei šilumos.
Kalorijos
Iš viso kalorijų: apie 400 kcal
Kalorijos porcijoje: apie 200 kcal