Naminis itališkas picos paplotis - padas su mielėmis

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Naminis itališkas picos paplotis - padas su mielėmis

Ingredientai

    • kvietiniai miltai
    • vanduo
    • šviežios mielės
    • alyvuogių aliejus

    Recepto paruošimas

  1. 1. Tikros picos paplotis, pagamintas iš mielinės tešlos, yra plonas ir trapus. Kaip tik toks, kokį rasime kiekvienoje Italijos picerijoje. Amerikoje populiari pica, kurios paplotis storas.
  2. 2. Klasikinės picos papločio tešla ruošiama iš kvietinių miltų, vandens, šviežių mielių ir alyvuogių aliejaus. Šviežias mieles galite pakeisti džiovintomis, tačiau atkreipkite dėmesį, kad joms reikia šiltesnio nei 42° C temperatūros vandens.
Karamelizuotų svogūnų pyragas - pica
(1)
Baklažanų pica
(1)
Pica su nduja dešra ir mocarelos sūriu
(1)
Tavo pica su salotomis ir karštai rūkyta antiena arba vištiena
(1)
Vegetariška pica su keptom daržovėm
(1)