Naminis kiaulienos kumpio vyniotinis su faršu ir džiovintais vaisiais

2024-03-31 Autorius WorldRecipes.lt

Naminis kiaulienos kumpio vyniotinis su faršu ir džiovintais vaisiais
Šiandien Jums rodau itin fantastišką mėsos vyniotinio receptą iš kiaulienos kumpio, faršo ir džiovintų vaisių. Kai atradau šį patiekalą, tai daugiau įvairiausių vyniotinių parduotuvėje visai nebeperku. Paruošimas nėra sunkus, o galutinis rezultatas tikrai fantastiškas. Šį vyniotinį pamėgau ne tik aš, bet ir visa mano šeima.

O apie sveikesnį pasirinkimą, jau net kalbėti nenoriu. Šitaip gamindama puikiai žinau kokius ingredientus panaudojau, skirtingai nei su parduotuviniais vyniotiniais, kuriuose yra įvairiausių nereikalingų priedų, kurie padeda prailginti galiojimo laiką. Tad drąsiai gaminkite naminius vyniotinius, patikėkite yra lengviau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. 

Ingredientai

    • kiaulienos kumpio: 1 kg
    • faršo: 500 g
    • džiovintų vaisių: 150 g
    • mėgstamų prieskonių: pagal skonį

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš neriebios mėsos padarykime išklotine ir ją apibarstykime prieskoniais.
  2. 2. Pagaminkime faršą kaip kotletukams ir dėkime juosta per visą mėsos ilgį.
  3. Reklama
  4. 3. Ant faršo dėkime džiovintus vaisius.
  5. 4. Viską standžiai susukime ir suvyniokime į kepimo maišelį, suriškime.
  6. 5. Dėkime į skardelę su vandeniu ir kepkime apie 90 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  7. 6. Ištraukime iš orkaitės, paslėpkite ir palikite geriausiai bent 8 valandoms.
  8. 7. Pjaustykime ir ragaukime. Skanaus.
Burokėlių lapų sriuba su mėsos kukuliais
(2)
Tortilijos su mėsa, daržovėmis ir skaniu padažu
(5)