1. Pradžioje medinius pagaliukus pamerkiame į vandenį su keliais lašais citrinos sulčių.
2. Tuomet pievagrybius nuplauname ir nusausiname. Krapus bei česnako skilteles susmulkiname.
3. Tada pievagrybius sudedame į polietileninį maišelį, suberiame smulkintus krapus, įpilame citrinos sulčių, sojos padažo, suberiame smulkintus česnakus bei paprikos miltelius.
4. Maišelį užrišame, pakratome, kad visi produktai viduje susimaišytų. Padedame pievagrybius į šaldytuvą marinuotis maždaug 10 – 15 minučių.
5. Galiausiai sumauname pievagrybius ant pagaliukų. Galite kepti laukti kaip įprastinius šašlykus arba jei nori pasigaminti namie - sudėkite į popieriumi išklotą kepimo skardą bei kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.