Pievagrybių šašlykai

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Pievagrybių šašlykai

Ingredientai

    • pievagrybiai: 700 gramų
    • sojų padažas: 4 šaukštų
    • citrinos sultys: 2 šaukštų
    • maltos paprikos: 2 šaukštelių
    • česnakai: 2-3 skiltelių
    • krapai: 1 saujos

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje medinius pagaliukus pamerkiame į vandenį su keliais lašais citrinos sulčių.
  2. 2. Tuomet pievagrybius nuplauname ir nusausiname. Krapus bei česnako skilteles susmulkiname.
  3. 3. Tada pievagrybius sudedame į polietileninį maišelį, suberiame smulkintus krapus, įpilame citrinos sulčių, sojos padažo, suberiame smulkintus česnakus bei paprikos miltelius.
  4. 4. Maišelį užrišame, pakratome, kad visi produktai viduje susimaišytų. Padedame pievagrybius į šaldytuvą marinuotis maždaug 10 – 15 minučių.
  5. 5. Galiausiai sumauname pievagrybius ant pagaliukų. Galite kepti laukti kaip įprastinius šašlykus arba jei nori pasigaminti namie - sudėkite į popieriumi išklotą kepimo skardą bei kepkite iki 220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Trinta šampinjonų sriuba su pienu ir grietinėle
(2)
Super skanūs įdaryti pievagrybiai su sūriu
(3)
Risotto su pievagrybiais ir džiovintais baravykais
(1)
Pupelės su voveraitėmis
(1)
Grybų ikrai žiemai
(6)
Voveraičių tarta - pyragas su vištiena
(1)