1. Pirmiausia orkaitę įkaitiname iki 180 laipsni7 temperatūros. Pasiruošiame 22 centimetr7 skersmens apvalią kepimo formą. Ištepame ją aliejumi, įklojame iš kepimo popieriaus iškirptą skritulį (šitaip bus lengviau išimti pyragą). Galima naudoti silikoninę kekso formą.
2. Tuomet miltus sumaišome su kakava, soda, kepimo milteliais, cinamonu bei druska. Kiaušinius išplakame su cukrumi, vanile, kava bei aliejumi iki purumo. Tada sutarkuotas cukinijas sumaišome su trečdaliu miltų mišinio bei stambokais gabalėliais susmulkintu šokoladu. Likusius miltus sumaišome su kiaušinių plakiniu. Sudedame cukinijas bei atsargiai išmaišome.
3. Po to supilame tešlą į kepimo formą. Kepame maždaug 50–60 minučių, kol į vidurį įbestas bei iš ten ištrauktas medinis iešmelis bus sausas. Jei naudojate platesnę formą – kepti reikės trumpiau. Skanaujame!