Šparaginės pupelės su malta kiauliena

2020-04-01 Autorius Sonatinos receptai

Šparaginės pupelės su malta kiauliena

Ingredientai

    • neriebi malta kiauliena: 250 gramų
    • krakmolas: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: aštuntadalio arbatinio šaukštelio
    • šviežiai malti baltieji pipirai: aštuntadalio arbatinio šaukštelio
    • aliejus: 1 arbatinio šaukštelio
    • šparaginės pupelės: 2,5 puodelio (supjaustytų 3-4 centimetrų ilgio gabaliukais)
    • česnakas: 2-3 skiltelių (išspaustų spaudykle)
    • Hoisin padažas: 2 valgomųjų šaukštų
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • smulkinti džiovinti čili pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
    • sojos padažas: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Patarimas: Kad patiekalas būtų skanesnis kiaulieną susimalame patys, o ne perkame faršą parduotuvėje, su juo rezultatas nebūna toks geras.
  2. malamas kiaulienos faršas
  3. 2. Iš pradžių malta kiaulieną sumaišykite su krakmolu, druska ir pipirais.
  4. 3. Keptuvėje stipriai įkaitinkite aliejų, suberkite kiaulieną, šparagines pupeles ir česnakus.
  5. 4. Kepkite nuolat maišant maždaug 3 minutes, kol mėsa nebebus rausva.
  6. 5. Hoisin padažą sumaišykite su cukrumi, čili pipirais ir sojos padažu.
  7. 6. Supilkite mišinį į keptuvę su mėsa bei daržovėmis ir nuolat maišant dar pakepinkite maždaug 2 minutes.
  8. 7. Pastaba. Aš šparagines pupeles prieš tai šiek tiek apviriau, kad suminkštėtų, bet dar būtų traškios (maždaug 3 minutes). Tikrai labai skanus padažas, tačiau kitą kartą bersiu šiek tiek mažiau cukraus. Dar įdėjau labai plonai supjaustytų morkų, kurias subėriau į mėsą kartu su šparaginėmis pupelėmis. Jeigu kam dar kiltų klausimų, Hoisin padažo būna pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose prie egzotinių produktų.
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau kiaulienos receptų rasite: Kiaulienos receptai.
Naminiai mėsainiai su kiauliena, čederio ir parmezano sūriu
(10)
Greitas kiaulienos troškinys su pupelėmis
(19)
Troškinys: Kiaulienos sprandinė rabarbarų marinate
(1)