smulkinti džiovinti čili pipirai: 1 arbatinio šaukštelio
sojos padažas: 2 arbatinių šaukštelių
Recepto paruošimas
1. Patarimas: Kad patiekalas būtų skanesnis kiaulieną susimalame patys, o ne perkame faršą parduotuvėje, su juo rezultatas nebūna toks geras.
2. Iš pradžių malta kiaulieną sumaišykite su krakmolu, druska ir pipirais.
3. Keptuvėje stipriai įkaitinkite aliejų, suberkite kiaulieną, šparagines pupeles ir česnakus.
4. Kepkite nuolat maišant maždaug 3 minutes, kol mėsa nebebus rausva.
5. Hoisin padažą sumaišykite su cukrumi, čili pipirais ir sojos padažu.
6. Supilkite mišinį į keptuvę su mėsa bei daržovėmis ir nuolat maišant dar pakepinkite maždaug 2 minutes.
7. Pastaba. Aš šparagines pupeles prieš tai šiek tiek apviriau, kad suminkštėtų, bet dar būtų traškios (maždaug 3 minutes). Tikrai labai skanus padažas, tačiau kitą kartą bersiu šiek tiek mažiau cukraus. Dar įdėjau labai plonai supjaustytų morkų, kurias subėriau į mėsą kartu su šparaginėmis pupelėmis. Jeigu kam dar kiltų klausimų, Hoisin padažo būna pirkti visuose didžiuosiuose prekybos centruose prie egzotinių produktų.