1. Iš pradžių mėsą supjaustykite kubeliais, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis, druska ir pipirais. Mėsą apkepinkite šlakelyje aliejaus. Kai jau mėsa apkeps, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus bei susmulkintus česnakus. Pakepinkite porą minučių bei užbarstykite vieną šaukštą miltų, apmaišykite bei sudėkite į stiklinį kepimo indą.
2. Tuomet sudėkite stambiais gabalais supjaustytas morkas, bulves, į keturias dalis perpjautus pievagrybius ir pomidorus. Įpilkite alų bei vandenį (tiek, kad apsemtų viską, aš pyliau maždaug 600 mililitrų). Pagardinkite prieskoniais, druska, pipirais bei vorčesterio padažu.
Reklama
3. Tada kepkite iki 200-220 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 90 minučių, atidenkite dangtį ir dar kepkite maždaug 30 minučių.
4. Užbarstykite šviežių arba šaldytų petražolių. Patiekite ir skanaukite!
5. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.