Takai su malta mėsa

Vis ieškome didelių dalykų aplink, nors maži stebuklai visai šalia mūsų. Sumaniau šeimą palepinti greita pietų idėja, kuri žinojau, kad tiks visiems. Svarsčiau ką čia tokio pagaminus, nes ir taip labai daug gaminu paskutiniu metu. Spintelėje buvo tortilijų pakuotė, šaldytuve gulėjo kiaulienos faršas, kuris jau reikalavo būti suvalgomas, kaip ir vaikai reikalavo maisto. Tad greitai viską sumečiau į keptuvę, patroškinau, sudėliojau ir susukau. Viskas. Visi laimingi, sotūs, o ir mama nepersidirbus. 

Ingredientai

    • tortilijos: pakuotės (aš naudojau "Santa Maria")
    • malta kiauliena: 450 gramų
    • "Santa Maria Taco Sauce" padažas: 200 gramų
    • prieskonių mišinys "Santa Maria Taco Orginal": 1 arbatinio šaukštelio
    • druska: žiupsnelio
    • malti pipirai: žiupsnelio
    • sviestas: 1 valgomojo šaukšto
    • aliejus: 1 valgomojo šaukšto 
    • salotų mišinys: 2 saujų
    • ilgavaisiai agurkai: 0,25 vieneto
    • vyšniniai pomidorai: 100 gramų
    • paprikos: 1 (nedidelės)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą.
  2. keptuvėje įkaitintas aliejus su sviestu
  3. 2. Sudėkite maltą mėsą ir apkepinkite.
  4. Reklama
  5. 3. Suberkite prieskonių mišinį, druską bei pipirus. Išmaišykite.
  6. 4. Supilkite Taco padažą, išmaišykite ir ant nedidelės kaitros troškinkite maždaug 15 minučių, kol beveik nelieka skysčio.
  7. 5. Tortilijas pašildykite.
  8. 6. Ant tortilijos dėkite salotų mišinio, smulkinto agurko, pomidorų ir paprikos. Uždėkite su šaukštu maltos mėsos padažo ir susukite.
  9. takai su malta mėsa
  10. 7. Patarimas: Galite užberti ir tarkuoto sūrio.
Čičinsko kepsniai
(35)
Makaronai su maltos mėsos padažu
(3)
Faršo ir sūrio štrudelis su lydytu sūreliu
(1)