1. Iš pradžių vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais. Į storą puodą dėkite 5 valgomuosius šaukštus pomidorų padažo, sudėkite vištieną. Berkite druskos ir pipirų, ant viršaus dedame barbekiu padažą. Tada atskirame inde sumaišykite obuolių actą, vorčesterio padažą bei cukrų. Viską pilkite ant vištienos. Taip pat įpilkite vieną stiklinę paprasto vandens. Troškinkite vištieną šiame padaže maždaug 60 minučių. Išimkite iš puodo bei suplėšykite šakute, tuomet vėl meskite vištieną į likusį padažą bei gerai išmaišykite – plėšyta vištiena jau paruošta.
2. Po to kiekvieną tortiliją aptepkite su pomidorų padažu. Dėkite nuplautus salotų lapus, smulkiai supjaustytą svogūną bei papriką. Tuomet dėkite plėšytą vištieną, o ant jos pabarstykite sūrio.
Reklama
3. Tortilijas susukite, susmaigstykite mediniais krapštukais, kad neišsivyniotų. Viršų aptepkite su alyvuogių aliejumi. Kepkite maždaug 10-15 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol išsilydys sūris. Skanaukite! Rezultatas gaunasi tiesiog tobulas:)