Trupiniuotis su moliūgų tyre-džemu

2020-05-05 Autorius Jurgitos skanumai

Trupiniuotis su moliūgų tyre-džemu
Mūsų šeima labai pamėgo šį trupiniuotį. Gamindami jį galite rinktis bet kokį mėgstamą džemą.

Ingredientai

    • miltų: 500 gramų
    • cukraus: 200 gramų
    • kiaušinių: 3
    • sviesto: 150 gramų
    • kepimo miltelių: 1 arbatinio šaukštelio
    • moliūgų tyrė-džemas: 200 gramų (naudoju gamintą pagal šį receptą)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia visus ingredientus (išskyrus džemą) sudedame į dubenį ir išminkome.
  2. 2. Tešlą maždaug 60 minučių palaikome šaldytuve, kad sutvirtėtų.
  3. Reklama
  4. 3. Po to kepimo skardą ištepame sviestu, pabarstome miltais arba išklojame kepimo popieriumi.
  5. 4. Padaliname tešlą į dvi dalis.
  6. 5. Vieną tešlos dalį sutarkuojame rupia tarka ir paskirstome po visą skardą.
  7. 6. Tada ištepame sluoksnį pasirinkto džemo.
  8. 7. Ant viršaus sutarkuojame antrą tešlos dalį.
  9. 8. Kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių. Lepinamės!
  10. iškeptas trupiniuotis su moliūgų tyre-džemu
  11. 9. Rekomendacija: Daugiau trupiniuočių receptų rasite: Trupiniuočiai.
  12. pyragas su džemu

INDRE

Gavosi skanus, ačiū už receptą. ;)
Atsakyti
Trupiniuotis su moliūgų tyre-džemu
Lengvas braunio ir sūrio pyragas
(1)
Drėgnas ir aromatingas morkų pyragas
(24)