Tikrai labai mėgstu tokį užkandį iš krabų lazdelių. Taip pat jis labai patinka ir mano vyrui prie šalto alaus bokalo (ačiū ponui Verygai, tikrai tik nealkoholinio), todėl ganėtinai dažnai pasigaminam. O pagaminimas tikrai labai paprastas, ingredienta...
Kepta duona su sūriu, česnaku ir majonezu yra paprastas, bet gardus ir taip gerai pažįstamas užkandis. Šis puikus padažas prie keptos duonos sužavės kiekvieną. Padažas tirštas, tąsus ir taip tobulai dera su apskrudusios duonos gabalėliais.Duonos juos...
Naminis grietininis sūris – nieko negali būti skaniau už namie paruoštą maistą! Tokį sūrį galite patiekti tiek kaip užkandį, tiek dėti į salotas, tiek tepti ryte ant skrebučio. Tiesiog privalote išsisaugoti šį receptą ateičiai!
Viena iš pačių skaniausių (o gal ir pati skaniausia) ir paprasčiausiai paruošiamų užtepėlių, tinkanti tiek aptepti keptą duoną, tiek skrudintą batoną. Lengva ir itin skani, o ir ingredientai visai paprasti, kurių galima rasti kiekvienoje virtuvėje! M...
Barankytės su faršu ir sūriu – tai gardus ir žaismingas užkandis. Barankytės yra trumpai mirkomos piene arba sultinyje, kad suminkštėtų, tada pripildomos kvapnaus maltos mėsos įdaro, praturtinto prieskoniais, kurie suteikia papildomo skonio gilumo. A...
Jauni baltagūžiai kopūstai gali būti valgomi ne tik salotose! Toks kopūstinių "kotletų" receptas tai puikiai patvirtina. Jie gaunasi tokie traškūs bei skanūs, kad tikrai labai sunku susilaikyti nepaėmus dar vieno ir dar vieno...Trumpo terminio apdoro...
Tokia nachos čipsų užkandą idealiai tinka vakarui su šeima ar su draugais. Vien pažiūrėjus į galutinį patiekalo variantą, pradeda varvėti seilė, dėl didelio sūrio kiekio. Ji tiesiog neatsivalgoma, atrodo vis norisi paimti dar gabaliuką. Gamyba taip p...
Prancūziško batono bokšteliai su vištienos krūtinėle – tai sotus ir gardus patiekalas, kuriame vištienos faršas ir grietinėlės padaže kepti pievagrybiai puikiai dera su traškia batono plutele. Vištienos įdaras, praturtintas apkeptais svogūnais ir aro...
Toks receptas mamno mėgiamiausias jau daug metų.Kiekvieną rudenį gaminu tokius kopūstus fantastiškai greitame marinate, kuriuo sukeliu visų savo namiškių bei užsukusių svečių susižavėjimą. O jau kaip gardu patiekti tokius kopūstus su bulvėmis! Mmm, p...