Tai tikrai nėra eilinis vištienos patiekalas. Tiesiog nuostabaus egzotiškumo priduoda dumblių lapai. O skonis tikrai itin maloniai nuteikia gomurį. Būtinai išmėginkite ir pasilepinkite!
Patarimas: Vietoje vištienos faršo galite naudoti vien tik vištienos krūtinėlę, kuri yra kiek liesesnė, šitaip bus mažiau baimės, kad jūros dumblių lapai išsileis.
1. Iš pradžių į faršą sudėkite grietinę, svogūną, mėgstamus prieskonius ir sojos padažą. Paliekame kuriam laikui pasimarinuoti, bet ilgai nereikia, maždaug pusvalandį.a
2. Po to imkite jūros dumblių lapą bei dėkite porą šaukštų pasiruošto įdaro, paskirstykite ant lapo ir susukite i ritinėlį. Šį gėrį dar susukite į maistinę plėvelę.
Reklama
3. Tuomet dėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug 15 minučių.Per tą laiką pasiruoškite salotas, daržoves supjaustykite gabaliukais ir visus ingredientus sumaišykite tarpusavyje.
4. Paskui suktinukus išimkite iš plėvelės ir išdėliokite lėkštėje. Jie gaunasi labai suuultingi, tai jokio padažo prie šio patiekalo nereikia. Skanaus!
5. Patarimas: Į vištienos faršą sojos padažo dedame minimaliai, nes nori lapai iš savęs turi pakankamai sūrumo. Taip pat jeigu mėgstate, galite patiekti su virtais ryžiais.
6. Patarimas: Juos galite valgyti tiek karštus, tiek jau atvėsusius.