1. Iš pradžių susmulkintus česnakus sumaišykite su stambiai supjaustyta citrina, berkite laužytus lauro lapus, plėšytą rozmarino šakelę ir druskos. Gautu mišiniu įtrinkite vištieną bei palikite per visą naktį vėsiai.
2. Po to aliejų sumaišykite su garstyčių sėklomis, pipirais bei druska. Vištienos kulšeles guldykite į kepimo indą, supilkite aliejų su garstyčiomis, apdėliokite marinuotomis citrinomis. Šalia suguldykite švarias bulves su lupenomis (jos čia labai tinka).
Reklama
3. Tuomet kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 40 minučių. Paskutines 10 minučių palikite tik viršutinį kaitinimą. Patiekite ir mėgaukitės.:)
4. Rekomendacija: Daugiau vištienos kulšelių receptų rasite: Vištienos kulšelės.