1. Iš pradžių vištienos krūtinėles padaliname į dvi dalis, kiekvieną dalį įpjauname per vidurį, kad pasidarytų tarsi "kišenė".
2. Tuomet minkštą sviestą sumaišome su susmulkintomis šviežiomis žolelėmis.
Reklama
3. Vištienos krūtinėlės vidų ("kišenę") aptepame sviesto bei žolelių mišiniu, dedame fetos sūrio ir "užsiūname" krūtinėlę mediniais iešmeliais.
4. Suktinukus merkiame į pasūdytą bei papirais pagardintą kiaušinio plakinį, po to apvoliojame džiūvėsėliuose, dar kartelį merkiame į kiaušinio plakinį ir dar į džiūvėsėlius.
5. Apkepame iš abiejų pusių keptuvėje bei dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame orkaitėje maždaug 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
6. Patiekti galite su folijoje keptomis bulvėmis, paskanintomis kad ir tuo pačiu sviesto-žolelių mišiniu. Skanaus!
7. Rekomendacija: Daugiau vištienos kepsniukų receptų rasite: Vištienos kepsniukai.