Cukinijų, paprikų ir baklažanų troškinys

2018-09-04 Autorius WorldRecipes.lt

Cukinijų, paprikų ir baklažanų troškinys
Tokius daržovių troškinius su cukinijomis, paprikomis ir baklažanais aš labai mėgstu, nes galima pasigaminti daugiau, jie išlieka skanūs ir pašildyti kitą dieną, nereikia būtinai suvalgyti visko iškart.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • baklažanų: 1
    • cukinijų: 2
    • svogūnų: 1
    • žalių paprikų: 0,5
    • raudonosios paprikos: 0,5
    • alyvuogių aliejus: 50 mililitrų
    • pomidorų tyrės: 500 gramų
    • juodųjų alyvuogių: 12
    • džiovintų čiobrelių: 1 valgomojo šaukšto
    • šviežio baziliko: 3 lapelių
    • lauro lapų: 1
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dideliame puode įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną bei jį apkekite iki auksinio gelsvumo.
  2. 2. Tuomet sudėkite šiaudeliais supjaustytas paprikas, kubeliais supjaustytus baklažanus bei cukinijas.
  3. Reklama
  4. 3. Supilkite pomidorų tyrę (aš pati dažniausiai ją pasigaminu blenderio pagalba iš konservuotų pomidorų bei paskaninu druska ir šaukšteliu pomidorų padažo, bet tinka ir pirktinė), suberkite čiobrelius, įmeskite lauro lapą, druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite bei troškinkite ant silpnos ugnies maždaug 50 minučių.
  5. 4. Po to nuėmusios nuo ugnies sudėkite per pusę supjaustytas alyvuoges bei susmulkintą baziliką. Mėgaukitės!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau troškinių receptų rasite: Troškiniai.

dziedukas

Sudėjus visus skanius ingredientus - tikiu, kad gausis skanus patiekalas.
Atsakyti
Daržovių ragu su avinžirniais
(1)
Vegetariškas pomidorų ir mocarelos pyragas
(1)
Kopūstų apkepas su daržovėmis
(15)