1. Iš pradžių kiaušinį kartu su tryniais, cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakame iki putų.
2. Tada dubenyje sumaišome miltus bei kepimo miltelius.
Reklama
3. Sviestą išlydome bei leidžiame jam atvėsti.
4. Į gautą kiaušinių plakinį supilame sviestą, įsijojame miltus ir tik tuomet plakimo šluotele, ne mikseriu, atsargiai viską išmaišome iki vientisos masės. Tešla gausis ganėtinai tiršta bei geltona nuo kiaušinių trynių.
5. Po to supilstome tešlą į keksiukų "sijonėlius" bei į kiekvieną iš jų dar įspaudžiame po gabaliuką baltojo šokolado. Kildama tešla apgaubs šokoladą bei gražiai paslėps jį keksiuko viduje.
6. Pyragiukus-keksiukus kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20-25 minutes, kol šie dailiai pakils, paruduos bei sutvirtės. Mėgaujamės. :)
7. Pastebėjimas: Iškepusius keksiukus dar, jeigu norisi, galima aplieti su tirpintu baltu šokoladu. Paprasčiau nebūna, labai nesudėtingai pagaminami keksiukai.
8. Rekomendacija: Daugiau keksiukų receptų rasite: Keksiukai.
Aušra
Man kaip balto šokolado gerbėjai, tai jie yra tobulai fanatastiški!
Atsakyti
Aušra
Atsakyti