Tarkuotų bulvių apkepėlė su pievagrybiais

2018-03-13 Autorius Jelenos maisto blogas

Tarkuotų bulvių apkepėlė su pievagrybiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių bulves nuskutame, stambiai sutarkuojame bei užpilame su verdančiu pienu. Tada įmušame kiaušinius, įberiame druskos bei gerai išmaišome. Svogūnus supjaustome kubeliais bei kepame keptuvėje kartu su susmulkintais grybais. Įberiame druskos bei pipirų.
  2. 2. Tuomet į užkepėlių indelius, išteptus su aliejumi, krečiame bulvių tarkių sluoksnį, ant jo dedame grybų bei svogūnų sluoksnį. Dedame į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 40-45 minutes. Patiekiame su grietine arba grietinės padažu. Skanaujame!
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Aš pati pakepiau kartu su svogūnais bei grybais šiek tiek kalakutienos kumpio. Galite, jei norisi, kartu pakepti lašinukų arba kitokio kumpio.
Tarkuotų bulvių apkepėlė su pievagrybiais
Cepelinai su varške ir mėta
(1)
Tradiciniai močiutės bulviniai vėdarai
(42)